Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Чемпіонат світу з хокею-2017 – це ще одна можливість сформувати потужний позитивний образ столиці для всього світу – Ганна Старостенко

29 листопада 2016 року, 17:49

Київ докладе максимум зусиль, щоб на високому рівні з 22 до 28 квітня прийняти гравців і гостей міста на Чемпіонаті світу з хокею 2017. Про це повідомила заступник голови Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко під час презентації логотипу й талісману ЧС-2017.

«За словами Нельсона Мандели, спорт має силу змінювати світ. Давайте усі разом, спільними зусиллями, завдяки спорту, зокрема Чемпіонату з хокею, сформуємо позитивний, незабутній образ столиці та країни на весь світ. Київ зі свого боку докладе максимум зусиль, щоб цей вагомий спортивний захід і яскраве шоу відбулося на високому організаційному рівні», – повідомила Ганна Старостенко.

Під час заходу було презентовано логотип цьогорічного чемпіонату – тріо козаків із легендарного мультфільму Володимира Дахна, які цього разу об’єдналися в хокейну команду «Крижані легенди». Також у межах презентації було офіційно дано старт продажу квитків на матчі чемпіонату.

Нагадуємо, матчі чемпіонату світу з хокею в Дивізіоні 1А в 2017 році відбудуться в Києві. За право проведення чемпіонату Україна змагалася з Австрією.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]