Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через снігопад 2 грудня обмежать в’їзд великогабаритного транспорту у Київ

01 грудня 2016 року, 16:52

У зв’язку із прогнозованим погіршенням погодних умов у п’ятницю, 2 грудня, обмежать в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Початок дії обмеження запланований на 06:00 ранку. Відповідне рішення було прийняте під час засідання оперативного міського штабу з підготовки житлового господарства міста до осінньо-зимового періоду 2016-2017 років. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Так, представники Управління патрульної поліції в м. Києві регулюватимуть в’їзд у місто вантажівок, аби вони не створювали перешкоди для роботи снігоприбиральної техніки.

У разі зміни погодних умов Управління патрульної служби в м. Києві, Департамент транспортної інфраструктури КМДА, комунальна корпорація «Київавтодор» коригуватимуть почасовий режим в’їзду вантажного транспорту в межі міста.

Нагадаємо, що за прогнозом Українського гідрометцентру, починаючи з 2 грудня у Києві очікуються ускладнення погодних умов. Так, синоптики прогнозують сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, хуртовину, на дорогах місцями ожеледицю.

Закликаємо водіїв буде уважними та обережними на дорогах і, за можливості,  не користуватися приватним авто, а надавати перевагу громадському транспорту. Також нагадуємо про прохання від комунальних служб не залишати авто на узбіччях доріг, щоб не заважати прибиранню снігу. Автомобілі, що припарковані на проїжджій частині та заважають роботі снігоприбиральної техніки, будуть евакуйовані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]