Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Починаючи з 2 грудня погода у Києві суттєво погіршиться

01 грудня 2016 року, 18:39

Починаючи з 2 грудня у Києві очікується суттєве погіршення погодних умов. Так, синоптики прогнозують сильний мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь та хуртовину, на дорогах місцями ожеледицю. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний 7-12 м/с. Температура протягом доби 0-2° морозу. Про це повідомили в Українському Гідрометцентрі.

Щоб уникнути небезпеки, пов’язаної із природними явищами, а також запобігти виникненню заторів на дорогах, міська влада закликає киян, за можливості, не користуватися приватними авто, а віддати перевагу громадському транспорту. Також комунальні служби просять водіїв бути уважними на дорогах та не залишати приватні авто на узбіччях дороги, щоб не заважати прибиранню снігу.  Припарковані на проїжджій частині автомобілі, що заважають роботі снігоприбиральної техніки, будуть евакуйовані.

Нагадаємо, що через погіршення погодних умов починаючи з 06:00 2 грудня в’їзд великогабаритного транспорту до Києва обмежать.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]