Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Через негоду в столиці для прибирання снігу задіяно 527 одиниць техніки та 4 813 працівників

02 грудня 2016 року, 9:59

Сьогодні, 2 грудня, у Києві суттєво погіршились погодні умови. Починаючи з ночі 2 грудня в столиці помірно сніжить. За прогнозами синоптиків, удень очікується сильний мокрий сніг, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовина, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний із переходом на північно-західний 7-12 м/с, температура протягом доби 0-2° морозу.

За оперативною інформацією Управління з питань надзвичайних ситуацій, станом на 07:00 2 грудня для прибирання снігу та льоду з автошляхів, вулиць і тротуарів Києва усього задіяно 527 одиниць техніки та 4 813 осіб.

Щоб уникнути небезпеки, пов’язаної із природними явищами, а також запобігти виникненню заторів на дорогах, міська влада закликає киян, за можливості, не користуватися приватними авто, а віддати перевагу громадському транспорту. Також комунальні служби просять водіїв бути уважними на дорогах, не залишати приватні авто на узбіччях дороги, щоб не заважати прибиранню снігу.  Припарковані на проїжджій частині автомобілі, що заважають роботі снігоприбиральної техніки, будуть евакуйовані.

Нагадуємо, що через погіршення погодних умов починаючи з 06:00 2 грудня було обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до Києва. Обмеження в’їзду триватиме доки це буде необхідно для забезпечення безперешкодної роботи снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]