Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Ситуація на вулично-дорожній мережі столиці під постійним контролем «Київавтодору»

02 грудня 2016 року, 10:01

Починаючи з 05:00 2 грудня дорожники розпочали активні роботи з обробки та очищення вулично-дорожньої мережі столиці від снігу. Уже до 06:00 усі дороги столиці обробили посипальними матеріалами, завдяки чому організовано безпечні умови руху та уникнено налипання мокрого снігу й утворення ожеледиці на дорогах і вулицях міста.

До прибирання вулично-дорожньої мережі було задіяно 196 одиниць снігоприбиральної та 33 одиниці допоміжної техніки комунальної корпорації «Київавтодору». Зокрема, на столичних дорогах працювали 75 снігоочисних машин, 95 солерозкидувачів, 50 тракторів зі спеціальним обладнанням та інша техніка. Також до розчистки вулиць було залучено 23 бригади з ручного прибирання.

Першочергово обробка посипальними матеріалами та прибирання проводились на вулицях зі складними умовами руху, головних магістралях, мостах, спусках та підйомах, вулицях, якими проходять маршрути руху громадського транспорту. Особливу увагу було приділено прибиранню правої смуги доріг, щоб зранку міський громадський транспорт міг безперешкодно працювати.

Ситуація на балансовій вулично-дорожній мережі знаходиться під постійним контролем керівництва корпорації, «мобільні групи» фахівців корпорації постійно контролюють стан прибирання в усіх районах міста, щоб кияни та гості столиці не відчували незручностей, пов’язаних зі снігопадом.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]