Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Міська влада закликає правоохоронців оперативно розслідувати причини аварії на проспекті Академіка Глушкова

02 грудня 2016 року, 15:41

Міська влада закликає правоохоронців оперативно розібратися у причинах дорожньо-транспортної пригоди, що сталася сьогодні на проспекті Академіка Глушкова за участю великогабаритного транспортного засобу. Про це заявив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.

«Через погодні умови зранку ми обмежили в’їзд великогабаритного транспорту до столиці. Однак, на жаль, трапилася страшна аварія і постраждали люди – фура в’їхала в зупинку на проспекті Академіка Глушкова, де пасажири очікували на громадський транспорт. В’їзд у місто габаритного транспорту в таку негоду не лише створює затори на дорогах, а й спричиняють ДТП, у яких можуть постраждати люди. Ми закликаємо правоохоронні органи бути більш пильними та максимально оперативно розібратися із цією ситуацію та покарати винних», – зазначив заступник голови КМДА.
Мер Києва Віталій Кличко одразу після інформації про надзвичайну подію на проспекті Академіка Глушкова звернувся до начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрія Крищенка щодо оперативного розслідування причин аварії та притягнення винних до відповідальності.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]