Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальні підприємства погасили 248 млн грн заборгованості за спожиту воду та водовідведення

05 грудня 2016 року, 14:55

Столичні житлово-експлуатуючі організації Києва (підприємства-учасники комунального концерну «Центр комунального сервісу») погасили 248,3 млн грн заборгованості перед ПАТ «АК «Київводоканал» за надані послуги з водопостачання та водовідведення. Це створить умови для подальшого зняття арешту з об’єктів комунальної власності, а також виробничої техніки.

ПАТ «АК «Київводоканал» інформує, що за рахунок отриманих коштів від комунальних підприємств-учасників КК «Центр комунального сервісу» підприємство погасило заборгованості перед ПАТ «Київенерго» за спожиту електричну енергію. Кошти перераховані на поточний рахунок зі спеціальним режимом використання.

У результаті виплати боргу комунальними підприємствами здійснено придбання паливних матеріалів та матеріалів для очищення води, що дасть змогу  «Київводоканалу» гарантувати безперебійність надання послуг з водопостачання та водовідведення киянам.

Нагадаємо, що 27 жовтня 2016 року Київська міська рада прийняла рішення «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 22 грудня 2015 року №61/61 «Про бюджет міста Києва на 2016 рік»,  заклавши можливість погашення та реструктуризацію заборгованості, аби не допустити збоїв важливих процесів життєзабезпечення міста та зняти арешт з комунального майна.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]