Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми збільшили фінансування програми «Турбота» на 1 млрд 69 млн грн»

08 грудня 2016 року, 11:04

За останніх два роки столична влада збільшила фінансування програми «Турбота. Назустріч киянам» на 1 млрд 69 млн грн, надаючи підтримку найбільш незахищеним киянам. Про це Київський міський голова Віталій Кличко заявив під час звіту про результати своєї діяльності на посаді.

«У сьогоднішній непростій ситуації наше завдання – піклуватися про тих, хто особливо потребує соціального захисту та підтримки. Тому за два роки ми збільшили фінансування програми «Турбота. Назустріч киянам» на 1 млрд 69 млн грн. І вже не перший рік ми продовжуємо унікальні соціальні програми для киян», – наголосив мер.

Так, за словами Віталія Кличка, у Києві збереглася найнижча в Україні ціна на соціальний хліб, який продається в спеціалізованих кіосках в усіх районах міста. Кияни можуть придбати у комунальних аптеках 211 найменувань ліків за спеціальними цінами. «Ми також взяли на фінансування міського бюджету безкоштовний проїзд у комунальному транспорті для пільгових категорій, включаючи проїзд для пенсіонерів та ветеранів АТО, а також забезпечили спеціальними засобами пересування майже 9,4 тисяч киян з особливими потребами», – зазначив мер.

Міський голова зауважив, що Київ також інвестує у своє майбутнє – в дітей. За два роки у столиці відновили майже 2000 місць у працюючих дитячих садках, відкрили 55 груп з інклюзивним навчанням у садках, 136 інклюзивних класів та 71 спеціальний клас у школах. Крім того, столична влада продовжує забезпечувати харчуванням у школах молодших школярів та учнів 5-11 класів пільгових категорій.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]