Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми знайшли можливості і збільшили фінансування ремонту та реконструкції столичних доріг у 6 разів за два роки – до майже півтора мільярди гривень»

08 грудня 2016 року, 11:12

Цього року у Києві відремонтовано рекордну кількість доріг – міська влада знайшла можливості збільшити фінансування ремонту та реконструкції столичних шляхів за два роки на 500% – до майже 1,5 мільярди гривень. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час звіту про результати своєї діяльності на посаді.

«Ми відремонтували рекордну кількість доріг. Ми знайшли можливості і збільшили фінансування ремонту та реконструкції дорожнього покриття на столичних вулицях у 5 разів – до майже півтора мільярди гривень», – підкреслив Кличко. 

Він зазначив, що ці кошти дозволили в 2016 році відремонтувати 200 кілометрів київських доріг.

«Для порівняння в 2014 році ця цифра складала майже 37 км, а у 2015 – 128 км. Я вважаю, це дуже важливий показник. Це означає, що Київ оновлює інфраструктуру, стає європейським містом. І завдання на наступний рік – зробити як мінімум 300 км доріг», – підкреслив мер столиці.

Віталій Кличко також зауважив, що цього року значно оновився рухомий склад комунального транспорту столиці. «Так, у 2016 році ми капітально відремонтували 260 одиниць рухомого складу, а також придбали 50 автобусів,  61 тролейбус та 11 нових сучасних трамваїв з низьким рівнем підлоги», – наголосив Київський міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]