Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» працюють у посиленому режимі

08 грудня 2016 року, 13:37

Підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» працюють у посиленому режимі. Станом на 11:00 на київських дорогах працювало 259 одиниць снігоприбиральної техніки. 51 бригада у складі 339 працівників вручну прибирає тротуари, підходи до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинки громадського транспорту, які обслуговують  підприємства корпорації.

Зранку спеціальна техніка «Київавтодор» була розміщена на вихідних позиціях у всіх районах міста. Це дало змогу дорожникам оперативно розпочати обробку вулично-дорожньої мережі, не витрачаючи часу на переміщення техніки на закріплені за нею ділянки доріг.

Першочергово було оброблено протиожеледними матеріалами спуски, підйоми, мости і шляхопроводи, а також вулиці з інтенсивним рухом автотранспорту. Крім того, особлива увага приділена безпечному пересуванню пішоходів, адже погодні умови сприяють швидкому обледенінню тротуарів.

Комунальна корпорація «Київавтодор» ще раз звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням, враховуючи погодні умови, бути уважними та дотримуватися дистанції під час керування транспортними засобами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]