Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці розроблять Міську цільову програму правової освіти киян на 2017-2019 роки

14 грудня 2016 року, 11:55

У столиці створено робочу групу з підготовки проекту Міської цільової програми правової освіти населення міста Києва на 2017-2019 роки. Очолив робочу групу керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко. Підписано відповідне розпорядження КМДА.

До складу робочої групи увійшли представники Громадської ради при міськдержадміністрації, Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Департаменту соціальної політики, Департаменту культури, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту, Департаменту суспільних комунікацій  та інші.

Так, робоча група має розробити проект Міської цільової програми правової освіти населення та подати його до апарату Київської міської державної адміністрації до 20 грудня 2016 року.

Розробка Програми дозволить створити умови для набуття громадянами столиці необхідного рівня правових знань і навичок їхнього використання, підвищення загального рівня правової культури та вдосконалення системи правової освіти населення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]