Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

19 грудня в центрі Києва відбудеться парад помічників Святого Миколая та передача Віфлеємського вогню

16 грудня 2016 року, 16:05

19 грудня 2016 року о 16:00 біля Київської міської державної адміністрації стартує урочиста хода волонтерів-помічників Святого Миколая та передача Світла Миру з Віфлеєму.

На початку заходу одягнені у новорічні костюми волонтери мережі Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва, лідери дитячих і молодіжних громадських організацій отримають від Посланців миру Всеукраїнської молодіжної громадської організації (ВМГО) «Національна Організація Скаутів України» Світло Миру з Віфлеєму – символ миру та злагоди. Після чого молодь із привітаннями, подарунками та солодощами крокуватиме на Софійську площу, де відбудеться ігрова програма для наймолодших киян і гостей столиці. Усі охочі зможуть долучитися до ходи та отримати часточку Віфлеємського вогню.

Організатори ходи: Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (КМЦСССДМ), ВМГО «Національна Організація Скаутів України».

Захід стартує за адресою: вул. Хрещатик, 36, КМДА.

Акредитація представників ЗМІ за телефонами: (097)-528-96-09 або 458-27-68, Шабатіна Анна.

 

Довідково.

За доброю традицією більш ніж 10 років поспіль під час ходи близько 150 волонтерів Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді м. Києва, лідерів дитячих, молодіжних громадських організацій крокують Києвом, вітають киян і гостей міста з новорічними святами, дарують свої посмішки та гарний настрій.

Хода проходить у рамках традиційної акції КМЦСССДМ «Не забудь привітати», що триває 15 років поспіль та спрямована на привітання дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах (у тому числі внутрішньо переміщені сім’ї зі Сходу України, сім’ї, де є учасники АТО, багатодітні, малозабезпечені тощо). Починаючи з 19 грудня і до Різдва молоді помічники Святого Миколая разом із подарунками та привітаннями понесуть часточки Світла Миру з Віфлеєму в «Центри соціально-психологічної реабілітації для дітей та молоді з функціональними обмеженнями», прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах.

Підтримка волонтерського руху та співпраця з громадськими організаціями традиційно є пріоритетним напрямом діяльності Київського міського центру соціальних служб. Чим більше небайдужих молодих людей, які згодні дарувати частинку свого серця тим, хто цього потребує, залучено до соціально-корисних справ і в свята, і в будні, тим менше самотніх, позбавлених підтримки та уваги мешканців столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]