Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У разі посилення снігопаду в столиці кількість снігоприбиральної техніки буде збільшено

17 грудня 2016 року, 11:43

Дорожники працюють у посиленому режимі. Так, зранку, 17 грудня, 257 одиниць снігоприбиральної техніки розчищають вулично-дорожню мережу від снігу. Зокрема, на дорогах працюють 83 снігоочисні машини, 99 солерозкидувачів, 52 трактори із спеціальним обладнанням та інша техніка. У разі подальшого посилення снігопаду кількість снігоприбиральної техніки буде збільшено. Про це повідомили у комунальній корпорації «Київавтодор».

Особливу увагу приділено належному прибиранню підходів до наземних та підземних пішохідних переходів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговують підприємства корпорації, адже пішоходи заслуговують на комфортні умови пересування не менше за водіїв. Наразі ці роботи виконує 47 бригад із ручного прибирання КК «Київавтодор».

Комунальна корпорація закликає киян і гостей столиці бути уважними та обережними під час руху містом в умовах снігопаду.

Комунальники нагадують про прохання не паркувати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Нагадуємо, автівки, що заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]