Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Микола Поворозник привітав дітей, які перебувають на лікуванні в санаторії «Ялинка», з Днем Святого Миколая

19 грудня 2016 року, 18:29

19 грудня заступник голови КМДА Микола Поворозник привітав дітей, які перебувають на лікуванні в санаторії «Ялинка», з Днем Святого Миколая, та вручив подарунки.

«Кожен із нас у душі залишається дитиною, вірить у чудо та сподівається на краще. І це прекрасно, що ми можемо створювати й дарувати дітям свято та ставати маленькою часточкою їхньої великої мрії. Щасливі та здорові діти – наше майбутнє. Тож я бажаю діткам міцного здоров’я, радості і успіхів у навчанні, а вихователям – натхнення в роботі, адже одне з ваших завдань – не розгубити дитячу віру у добро, чудо й казку. Ви маєте зробити все можливе, щоб вони виросли впевненими в собі особистостями, наповненими мріями і вірою, в першу чергу, в себе», – сказав Микола Поворозник.

 

Довідково.

Дитячий спеціалізований санаторій протитуберкульозного профілю «Ялинка» був організований у 1904 році видатним лікарем, академіком Ф. Г. Яновським для лікування хворих на туберкульоз.

Санаторій розрахований на 300 ліжок, функціонує цілорічно (вік дітей від 4 до 17 років). У 2016 році тут проліковано 1 793 дитини.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]