Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко підписав меморандум про співробітництво з China Road and Bridge Corporation

22 грудня 2016 року, 18:21

Київський міський голова Віталій Кличко та віце-президент китайської державної корпорації China Road and Bridge Corporation (CRBC) Ду Фей підписали меморандум про співпрацю, яким передбачається співробітництво в низці проектів будівництва та реконструкції об’єктів транспортної інфраструктури.

Згідно з документом, у 2017 році CRBC залучить власні кошти та експертів, які виконають техніко-економічне обґрунтування трьох важливих проектів у галузі транспортної інфраструктури української столиці: завершення будівництва Великої кільцевої дороги, реконструкції транспортної розв’язки на перетині проспекту Перемоги та вул. Вадима Гетьмана, будівництво правобережного підходу Нивки – Відрадний – Совки – Теличка до Дарницького мостового переходу.

CRBC також готова брати участь у тендерах, які стосуються транспортної інфраструктури, а також сприяти залученню кредитних коштів від фінансових установ КНР.

«Для нас підписання меморандуму є дуже важливим кроком, адже це – ще один аргумент на користь інвестиційної привабливості Києва. Проекти, над якими ми будемо працювати, дуже важливі для столиці, і я впевнений, що їх реалізація дозволить киянам більш комфортно пересуватися містом. І дуже добре, що на виконання ТЕО не буде витрачено жодної копійки з нашого бюджету. Я хочу подякувати керівникам CRBC за те, що вони вірять в Україну та Київ. Зі свого боку, ми готові всіляко сприяти їх дослідженням», – зазначив мер під час церемонії підписання меморандуму.

CRBC втілює низку проектів у Сербії, Чорногорії, Чехії, Польщі та інших країнах на 3 млрд дол. Ду Фей зазначив важливість співпраці з Києвом та наголосив на невеликій собівартості робіт.

«Ми завжди робимо те, що декларуємо. Те, що вказано в меморандумі, ми виконаємо в повній мірі», – зазначив він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]