Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Подільсько-Воскресенський міст ми хочемо ввести в експлуатацію за 3 роки»

27 грудня 2016 року

 

Подільсько-Воскресенський міст ми розраховуємо ввести в експлуатацію за 3 роки. Про це в ефірі телеканалу News One заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Я взяв на себе зобов’язання добудувати Подільсько-Воскресенський міст, який буде однією з основних автомобільних артерій, що об’єднають Лівий і Правий береги Дніпра. Також по мосту буде прокладена лінія метро на Троєщину, - зазначив Віталій Кличко. – Я провів переговори з німецькими інвесторами, які вже виділили 200 тисяч євро на проведення технічної  і фінансової експертизи об’єкту. Вже у березні наступного року, коли будуть готові результати експертизи, у Київ приїде міністр транспортної і цифрової інфраструктури федерального міністерства Німеччини Райнер Бомба, і я дуже сподіваюсь, що німецькі інвестори допоможуть нам добудувати міст», - розповів Віталій Кличко.

Мер Києва додав, що за три роки вже виповниться сорок років від початку будівництва Подільсько-Воскресенського мосту.

«Так от, я поставив перед собою завдання ввести цей міст в експлуатацію, принаймні його першу чергу, коли на мосту буде відкрито автомобільне сполучення між Лівим і Правим берегом Дніпра», - наголосив Віталій Кличко.

Міський голова також розповів, що найближчим часом за рахунок інвесторів буде проведена реконструкція столичного Гідропарку.

«Гідропарк – унікальна рекреаційна зона столиці. На жаль, це місце перетворилося на зону з наливайками та шашличними. І наше завдання – повернути Гідропарку статус найкращої рекреаційної зони Києва,  - розповів мер. – Зараз я веду переговори з кількома міжнародними компаніями, які готові зробити у Гідропарку парк атракціонів, де можна відпочити усією родиною. Загалом, це має бути український аналог Діснейленду», - наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]