Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

На бульварі Ярослава Гашека з’явиться соціальний гуртожиток і дитячий будинок сімейного типу

30 грудня 2016 року, 15:56

На бульварі Ярослава Гашека, 4 реконструюють частину будинку під соціальний гуртожиток і дитячий будинок сімейного типу. Відповідне розпорядження КМДА підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Соціальний гуртожиток необхідний для проживання (до вирішення питання щодо забезпечення їх житловою площею) дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також осіб із їхнього числа. Із 420 дітей первинного обліку 75 – не мають свого житла та при поверненні із державних закладів потребують житла для тимчасового проживання, з метою соціальної адаптації і підготовки до самостійного життя.

Заначимо, що у Дніпровському районі функціонує два будинки сімейного типу, що є недостатнім для 420 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, що в розрізі районів столиці становить найбільшу кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Окрім того, із 420 дітей, 28 – перебувають у державних дитячих закладах і потребують влаштування до сімейних форм виховання.

Фінансування робіт із проектування та реконструкції зазначених приміщень здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету, в рамках реалізації «Програми економічного і соціального розвитку міста Києва на 2016 рік та наступні роки». Замовником робіт визначено Дніпровську РДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]