Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У Печерському та Святошинському районах з’являться дитячі будинки сімейного типу

04 січня 2017 року, 16:36

У Печерському районі на Печерському узвозі, 19 і у Святошинському районі на вул. Клавдіївскій, 40-Г з’являться дитячі будинки сімейного типу. Відповідні розпорядження КМДА № 1295 і № 1275 підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

Так, на Печерському узвозі, 19 розмістять дитячий будинок для 10 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та матері виховательки (загалом 11 осіб) шляхом реконструкції ІІІ поверху будинку. Зокрема, приміщення кабінетів переобладнають під спальні, під кухню та  вітальню.

У Святошинському районі на вул. Клавдіївскій, 40-Г облаштують 2 таких будинки на 16 і 17 поверхах у п’ятикімнатній квартирі загальною площею 148,1 кв. м, а також у п’ятикімнатній квартирі загальною площею 168,1 кв. м і будуть передані до сфери управління Святошинської РДА.

Відповідні заходи дозволять створити належні умови для виховання дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]