Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

252 одиниці спецтехніки та 21 бригада з ручного прибирання упродовж ночі розчищали вулично-дорожню мережу Києва від наслідків снігопаду

07 січня 2017 року, 10:04

Упродовж всієї ночі 7 січня підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» без зупину розчищали вулиці і дороги столиці від снігу. Так, 252 одиниці снігоприбиральної техніки та 21 бригада з ручного прибирання протягом ночі прибирали вулично-дорожню мережу міста Києва від наслідків снігопаду.

Окрім того, 85 снігоочисних машин, 96 солерозкидувачів, 57 тракторів зі спеціальним обладнанням та інша снігоприбиральна техніка комунальної корпорації «Київавтодор» без зупину розчищали від снігу магістралі, мости, шляхопроводи, тротуари, що утримуються підприємствами корпорації.

Щоб зранку кияни могли безперешкодно пересуватися місту, 21 бригада з ручного прибирання вночі прибирала зупинки громадського транспорту, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, сходові марші й тротуари у місцях, де не може працювати великогабаритна техніка.

Наразі роботи з очищення вулично-дорожньої мережі столиці від снігу продовжуються.

Комунальна корпорація «Київавтодор» звертається до киян із проханням на період погіршення погодних умов, за можливості, не користуватися власним авто, а віддати перевагу громадському транспорту. Просимо також водіїв бути уважними на дорогах та не залишати свої авто на узбіччях вулиць і доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]