Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

«Київавтодор» наполегливо просить водіїв утриматися від поїздок на власному авто поки триватиме інтенсивне прибирання й обробка вулиць реагентами

07 січня 2017 року, 11:11

Вулиці Києві від наслідків снігопаду продовжують прибирати: наразі задіяно понад 500 одиниць техніки, в тому числі комунальної корпорації «Київавтодор» і житлових організацій.

Як повідомили в КК «Київавтодор», підприємство забезпечене достатніми запасами матеріалів: на складах 150 л дизпалива, 54 тис. л бензину, 43 тис. л газу, понад 20 тисяч тонн солі та 24 тисячі тонн піску. У разі подальшого ускладнення погодних умов «Київавтодор» має відповідні договори на залучення додатково ще 180 одиниць техніки (наразі в розпорядженні автодорівців 380 одиниць).

Комунальники наголошують, що сильний мороз знижує ефективність реагентів, зокрема солі. Це значно ускладнює очищення доріг. У звязку з цим комунальники звертаються до власників автомобілів із проханням утриматися від поїздок містом поки триватиме інтенсивне прибирання та обробка вулиць і трафік не стане максимально безпечним. Громадський транспорт курсуватиме у звичному для киян режимі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]