Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

8 січня в столиці очікуються снігопади, хуртовини, ожеледиця на дорогах і пориви вітру 15-20 м/с

08 січня 2017 року, 10:47

За прогнозом Українського гідрометцентру, 8 січня в столиці очікуються складні погодні умови: сильні снігопади, хуртовини. Вітер північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця. Температура протягом доби 10° морозу.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА закликає водіїв бути уважними та обережними на дорогах міста. Пішоходам рекомендується рухатись на тротуарах із обережністю, переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях, бути обачливими.

Комунальники нагадують про прохання не паркувати приватні авто на узбіччях доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Нагадуємо, автівки, що заважатимуть розчищати дороги міста від снігу, будуть евакуйовані.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]