Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Комунальники столиці другу добу працюють у посиленому режимі

08 січня 2017 року, 11:21

Столичні комунальники працюють другу добу в посиленому режимі. Ця робота значно ускладнена низькою температурою повітря. За останню добу снігопаду працівники комунальної корпорації «Київавтодор» використали рекордні для такого короткого терміну 3,3 тисячі тонн піщано-соляної суміші та понад 1 тисячі тонн солі. Наразі через низьку температуру повітря обробка вулично-дорожньої мережі здійснюється піщано-соляною сумішшю, оскільки сіль за таких температур недостатньо ефективна.

Для прибирання вулиць і дворів задіяно 258 одиниць техніки КК «Київавтодор» і близько 300 одиниць техніки житлових організацій, зеленбудівців тощо. Окрім того, бригади ручного прибирання у складі 355 осіб виконують очищення зупинок громадського транспорту, підходів до підземних і наземних пішохідних переходів, сходових маршів і тротуарів. 

Першочергово здійснювалась обробка посипальними матеріалами і очищення від снігу магістральних вулиць і доріг, ділянок вулично-дорожньої мережі зі складними умовами руху, спусків/підйомів, мостів і шляхопроводів, вулиць, за якими проходять маршрути руху громадського транспорту.

У разі необхідності до ліквідації наслідків негоди може бути залучено до 563 одиниць техніки, зокрема:

-  318 од. снігоприбиральної техніки підприємств КК «Київавтодор»;

- 15 од. багатофункціональної техніки (солерозкидувачів) із Німеччини;

-  47 од. допоміжної техніки підприємств КК «Київавтодор»;

- 183 од. техніки сторонніх організацій (за договорами).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]