Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Упродовж 7-8 січня підприємств КК «Київавтодор» працюють у посиленому режимі

08 січня 2017 року, 15:24

Упродовж двох діб підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» здійснюють очищення вулично-дорожньої мережі міста від снігу. Нагадаємо, що починаючи з вечора 6 січня в столиці спостерігається погіршення погодних умов, а саме: значне зниження температури та опади у вигляді снігу, що тривають упродовж доби зі змінною інтенсивністю.

Так, сьогодні зранку до процесу очищення доріг було задіяно 258 одиниць снігоприбиральної техніки та 50 бригад із ручного прибирання у складі 355 осіб, які розчищали зупинки громадського транспорту, підходи до підземних і наземних пішохідних переходів, сходові марші й тротуари, що утримуються підприємствами корпорації.

Із підвищенням температури повітря для обробки вулично-дорожньої мережі шляхово-експлуатаційні підприємства комунальної корпорації використовують у якості реагенту сіль. За останню добу витрачено понад 3,2 тис. т піщано-соляної суміші та понад 1,4 тис т солі (з початку снігопаду 6,2 тис. т піщано-соляної суміші та 2,3 тис. т солі).

Окрім того, починаючи з 14:00 колони снігоприбиральної техніки розчищають вулично-дорожню мережу столиці в усіх районах міста. Першочергово здійснюється очищення від снігу і обробка посипальними матеріалами магістральних вулиць і доріг, ділянок вулично-дорожньої мережі зі складними умовами руху, спусків/підйомів, мостів і шляхопроводів, вулиць, за яким проходять маршрути руху громадського транспорту.

Усі підприємства комунальної корпорації «Київавтодор» забезпечені достатньою кількістю посипальних і паливно-мастильних матеріалів для подолання снігопадів і працюють у цілодобовому режимі.

Наразі залишки посипальних матеріалів у підприємствах корпорації становлять:

- солі – 16,1 тис. т;

- фрикційних матеріалів – 0,5 тис. т;

- піску – 20,1 тис. т;

- ПСС – 6,8 тис. т.

Із початку сезону використано посипальних матеріалів:

- солі – 28,1 тис. т;

- ПСС – 29,2 тис. т.

Із початку сезону з вулично-дорожньої мережі вивезено 23,7 тис. т снігу.

Залишки паливно-мастильних матеріалів у підприємствах корпорації становлять:

- ДП – 148,1 тис. л;

- Бензину – 54,8 тис. л;

- Газу – 39,7 тис. л.

У разі необхідності до ліквідації наслідків негоди може бути залучено до 563 одиниць техніки, зокрема:

- 318 од. снігоприбиральної техніки підприємств КК «Київавтодор»;

- 15 од. багатофункціональної техніки (солерозкидувачів) із Німеччини;

-  47 од. допоміжної техніки підприємств КК «Київавтодор»;

- 183 од. техніки сторонніх організацій (за договорами).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]