Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Антикорупційна рада запрошує громадськість обрати керівництво комунальних підприємств

10 січня 2017 року, 15:08

Антикорупційна рада запрошує громадськість долучитися до конкурсних комісій із відбору керівників комунальних підприємств. До закінчення терміну прийому документів від антикорупційних громадських організацій залишилось 7 днів.

Так, одразу в двох департаментах КМДА (Департамент освіти і науки, молоді та спорту та Департамент транспортної інфраструктури) створюються конкурсні комісії для обрання кандидатів на посади директорів комунальних підприємств. Антикорупційна рада до 14:00 17 січня 2017 року приймає документи від антикорупційних громадських організацій, які бажають долучитися до роботи конкурсних комісій.

Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА створює конкурсну комісію для обрання кандидатів на посаду директора комунального підприємства «Освітня агенція міста Києва».

Департамент транспортної інфраструктури КМДА створює постійно діючу конкурсну комісію, яка обиратиме керівників підпорядкованих департаменту комунальних підприємств. Постійно діюча конкурсна комісія скликається у разі, якщо посада керівника підпорядкованого Департаменту комунального підприємства стає вакантною.

Вимоги до кандидата від громадської організації:

  • бездоганна ділова репутація, високі професійні та моральні якості;
  • суспільний авторитет;
  • досвід в антикорупційній діяльності чи робота в організації, яка займається антикорупційною діяльністю.

Для участі у комісії представники громадських організацій мають надати наступні документи:

  • лист від організації, яка делегує представника/представників до конкурсної комісії. Лист має бути оформлений на офіційному бланку організації, за підписом керівника та проставленням печатки;
  • коротке резюме від громадської організації про її діяльність у сфері протидії корупції або про досвід представника/представників у сфері протидії корупції (обсягом до 1 сторінки формату А4);
  • заява від делегованого організацією представника/представників із зазначенням своєї згоди на участь у роботі конкурсної комісії. Підписується делегованим представником;
  • резюме або біографія делегованого організацією представника/представників до конкурсної комісії. Підписується делегованим представником.

Документи (скановані з оригіналів) прохання надсилати на розгляд Антикорупційній раді при Київському міському голові на електрону пошту: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]