Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Прибирання та вивезення снігу з вулиць і доріг столиці забезпечують 262 одиниці снігоприбиральної техніки

10 січня 2017 року, 17:10

Сьогодні під час прибирання вулично-дорожньої мережі столиці від снігу особлива увага приділяється забезпеченню комфортних і безпечних умов руху пішоходів. Так, вдень 54 бригади з ручного прибирання у складі 376 осіб працюють над очищенням зупинок громадського транспорту, підходів до підземних і наземних пішохідних переходів, сходових маршів і тротуарів, що утримуються підприємствами корпорації. Очищення тротуарів виконується також механізовано, за допомогою снігоприбиральної техніки. Про це повідомили у КК «Київавтодор».

262 одиниці снігоприбиральної техніки допомагають бригадам із ручного прибирання в навантаженні й вивезенні снігу на майданчики для тимчасового накопичення снігу.

Нагадаємо, що за останню добу з вулично-дорожньої мережі столиці вивезено майже 6,5 тис. тон снігу, а з початку осінньо-зимового періоду вивезено понад 32 тис. тон снігу.

Дорожники продовжуватимуть роботи на вулично-дорожній мережі столиці до повного очищення від снігу балансових ділянок доріг і тротуарів.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]