Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ візьме участь у найбільшій інвестиційній виставці «MIPIM-2017» у Каннах

12 січня 2017 року, 17:20

Цього року Київ у черговий раз буде представлений на найбільшій Всесвітній інвестиційній виставці нерухомості «MIPIM-2017», яка відбудеться 14-17 березня у м. Канни (Франція), де близько 5000 міжнародних інвесторів зможуть познайомитись із перспективними інвестиційними проектами української столиці.

У всесвітніх виставках «MIPIM» Київ бере участь із 2005 року, а цьогоріч місто готує власний стенд у центральній частині рівня Palais-1 загальною площею 37,64 кв. м. На ньому будуть представлені найцікавіші та найбільш перспективні інвестиційні проекти нерухомості Києва, а також провідні девелоперські компанії. Участь столиці у «МІРІМ-2017» дозволить сформувати позитивний інвестиційний імідж Києва за кордоном, залучити додаткові іноземні інвестиції у сферу нерухомості міста.

 

Довідково.

«MIPIM» – це Всесвітня інвестиційна виставка нерухомості, яка щороку збирає разом усі сегменти ринку: офісну, житлову, туристичну й готельну, торговельну, логістичну нерухомість та інфраструктурні проекти. Загальна кількість учасників виставки – понад 20 тисяч осіб, серед яких представники місцевих адміністрацій, інвестори, архітектори, сервіс-провайдери, корпоративні орендарі, групи готелів і готельні оператори, бізнес-провайдери з 89 країн, у тому числі Франції, Німеччини, Великобританії, Італії, Іспанії, США, країн Скандинавії, Центральної і Східної Європи, Близького Сходу, Азії, Африки.

Виставка «MIPIM-2017» – це 17700 квадратних метрів виставкової зони, інноваційний форум «MIPIM Innovation Forum», архітектурне кафе «Architecture café», понад 250 конференцій світового масштабу та спеціалізовані зони, присвячені логістиці, індустріальній нерухомості, туризму, готельним комплексам, а також сектору нерухомості медичних закладів.

Розробкою програми та медійною підтримкою участі Києва у «MIPIM-2017» займається «Український клуб нерухомості» – професійна членська організація, яка об’єднує провідні локальні та міжнародні компанії, що працюють на ринку нерухомості Україні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]