Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для підтримки столичного виробника виставка промислової продукції «Зроблено в Києві» стане щорічною

17 січня 2017 року, 17:43

 

Перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс очолив Організаційний комітет із проведення в столиці виставки-презентації промислової продукції «Зроблено в Києві». Про це йдеться у відповідному розпорядженні КМДА, підписаному Київським міським головою Віталієм Кличком. Згідно з розпорядженням, у столиці запроваджується щорічне проведення такої виставки із метою популяризації продукції місцевих компаній.

«Київ – унікальне місто. Воно значиме для України не лише через столичний статус, але й тому, що у Києві зосереджений найбільший потенціал. Однак для того, щоб цей потенціал реалізувався, ми маємо докласти зусиль і забезпечити такі можливості», – переконаний перший заступник голови КМДА.

Він вважає промислове виробництво локомотивом розвитку економіки країни та міста.

«Наші компанії давно вже здобули заслужену повагу в світі, адже чимало фабрик і заводів працюють на експорт. Це, звичайно, добре, але наше завдання – наповнити місцевий ринок, створити умови тут. І виставка – один зі способів досягнути цього», – зауважив Геннадій Пліс.

Згідно з розпорядженням, організаційне забезпечення проведення виставки покладене на Департамент промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

«Зараз ми маємо зосередити зусилля профільного Департаменту, районних у Києві адміністрацій і підприємців, щоб такі виставки стали не лише регулярними, але й ефективними для бізнесу», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]