Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці триває відновлення покриття аварійно-небезпечних ділянок доріг і очищення зливоприймачів і оглядових колодязів

18 січня 2017 року, 16:23

Бригади гідротехнічних служб підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» проводять роботи з ремонту та очищення зливоприймачів і оглядових колодязів. Станом на 14:00 такі роботи завершені на вул. Воздвиженській та б-р Тараса Шевченка. Про це інформують у КК «Київавтодор».

Також у всіх районах міста тривають роботи з відновлення покриття аварійно-небезпечних ділянок доріг і вулиць столиці. Зокрема, на вул. Олени Теліги сьогодні тривають роботи з використанням рециклера.

Нагадаємо, що корпорація «Київавтодор» активно використовує цю техніку в холодну пору року, адже рециклер можна використовувати навіть при низьких температурах. Завдяки повторному використанню старого асфальтобетону дорожникам вдається суттєво зменшити собівартість проведення робіт, адже такий асфальт дешевший, аніж купівля готового матеріалу на заводі. Також зменшуються витрати на доставку матеріалу з асфальтобетонного заводу до місця виконання робіт.

Також за таких погодних умов працівники КК «Київавтодор» використовують холодний і литий види асфальтобетону для ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань на вулично-дорожній мережі.

Окрім того, продовжуються роботи з вивезення снігу. Вдень роботи тривали на вул. Вишгородській, просп. Петра Григоренка, вул. Інститутській, вул. Набережно-Луговій та інших.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]