Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Ми повинні зробити більш якісними комунальні послуги для киян»

27 січня 2017 року, 20:45

Нам потрібно зробити ще багато кроків, аби зробити більш якісними ті комунальні послуги, які сьогодні надає киянам «Київенерго». Про це в ефірі телеканалу «Київ» заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Багато років тепломережі міста – в концесії у «Київенерго». І є багато проблем, які виникають і з теплопостачанням, і з мережами, які потрібно ремонтувати. На сьогодні багато умов концесії не виконано і ми зараз розглядаємо декілька напрямків щодо управління цими активами», – зазначив мер.

За його словами, столична влада розглядає два шляхи: передачу тепломереж у концесію або пряме муніципальне управління.

«Остаточне рішення має ухвалити Київрада за результатами проведення відкритого конкурсу», – підкреслив міський голова. 

Віталій Кличко зауважив, що серед головних умов управління місто висуває енергоефективність, модернізацію теплового господарства, зниження енергозатрат, що у свою чергу вплине на формування тарифів.

«До цієї роботи ми залучаємо експертів, авторитетні міжнародні організації, наприклад, Ernst & Young. Нам потрібно зробити ще багато кроків, аби сервіс для киян став більш якісним», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]