Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Кількість пасажирів комунального громадського транспорту в Києві зросла на 7%

30 січня 2017 року, 17:21

У зв’язку з підняттям приватними перевізниками цін на проїзд у маршрутках, пасажиропотік у громадському комунальному транспорті зріс на 7%. Тепер щодня столичні автобуси, тролейбуси й трамваї перевозять 1 млн 700 тис. киян, а ще 1 млн 500 тис. мешканців і гостей столиці користуються послугами метрополітену. Про це повідомив сьогодні на традиційному брифінгу керівництва КМДА директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель.

«7% – це дуже вагомо для комунального підприємства «Київпастранс». Головне, воно справляється із таким навантаженням. До того ж, рівно місяць тому розпочали свою роботу нічні маршрути, за цей місяць підприємство перевезло 10 тисяч пасажирів», – нагадав керівник.

Сергій Майзель також зауважив, що в Києві розпочався Тиждень транспорту. Фахова комісія на чолі із Київським міським головою Віталієм Кличком перевірятиме досягнення та недоліки комунальних структур у галузі транспортної інфраструктури: що зроблено до 2017 року та які напрацювання є протягом його першого місяця.

Загалом головним досягненням столичної влади наразі є запровадження комплексного контролю за порядком на дорогах завдяки новітнім технологіям. Цьогорічні плани доволі амбітні: побудова та запуск системи дійсно «розумного міста» в цій сфері.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]