Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ отримав 5 нових комфортних тролейбусів із кондиціонерами, системами автономного ходу і відеонагляду

31 січня 2017 року, 15:59

5 нових тролейбусів із кондиціонерами та системою автономного ходу прибули до КП «Київпастранс». Про це повідомив заступник голови КМДА Ілля Сагайдак.

«Основною особливістю нових «Богданів» є система автономного ходу, яка дозволить тролейбусу проїхати 1 км зі швидкістю 10 км/год без використання штанг. Завдяки цьому тролейбуси зможуть об’їжджати аварійні ділянки та менше стояти в заторах. Для пасажирів тролейбуси будуть максимально комфортними та зручними – вони обладнані сучасними системами кондиціонування в кабіні водія та в салоні. Для маломобільних груп населення також створені комфортні умови – облаштовані місця для колісних крісел, поручні, поясні ремені, засоби сигналізації водію, а також встановлені пандуси. Рівень низькопідлоговості становить 100%», – зазначив Ілля Сагайдак.

Він також додав, що в нових тролейбусах встановлені системи відеонагляду.

Всі 5 нових тролейбусів «Богдан» направлені в тролейбусне депо № 2.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]