Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ налагоджуватиме ділові взаємини із Марокко

01 лютого 2017 року, 18:28

Міська влада планує налагоджувати ділову співпрацю з Марокко. Так, перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс зустрівся з представниками ділових кіл країни та обговорив можливості для майбутніх проектів.

«Є країни, з якими наші відносини давно вже сталі та стабільно хороші. Я переконаний, що Марокко може бути гарним партнером для Києва, нам є чим обмінюватися, а наші підприємства – я маю на увазі і українські, і марокканські – теж знайдуть багато спільного. Це означає, що ми можемо й повинні закласти основи для розвитку таких контактів», – зауважив Геннадій Пліс.

Іноземні гості запевнили, що готові розглядати київські компанії із особливим інтересом. Адже Україна має чудову геопозицію, а продукція столичних виробників відома далеко за її межами. Що стосується можливостей для марокканського бізнесу в Києві, то, зауважив Геннадій Пліс, нам вкрай важливо, щоб саме у столиці були повністю або частково зосереджені виробництво або потужності підприємства.

«Ми відкриті для всіх ділових пропозицій. Але особливо підтримуватимемо ті, які дозволять максимально залучати наші компанії. Це має бути взаємно вигідна співпраця, і мерія робитиме все для того, щоб підтримати розвиток столичного бізнесу через контакти з іноземними партнерами», – підсумував Геннадій Пліс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]