Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Влада Києва підтримає столичних виробників

02 лютого 2017 року, 11:14

У КМДА планують посилити заходи, спрямовані на підтримку місцевого виробника. Про це під час організаційної наради щодо виставки «Зроблено в Києві» повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.

Зусилля міської влади сьогодні спрямовані на те, щоб допомогти підприємствам, потужності яких зосереджені в місті, впевненіше почуватися в діловому середовищі Києва. Це не означає лобізм когось конкретного – я цілком відповідально кажу про лобізм київського виробника в цілому», – підкреслив Геннадій Пліс.

Одним із таких кроків він вважає проведення виставки «Зроблено в Києві».

«Якщо перша виставка відбувалася в невеликому приміщенні, а кожен район мав близько 10 кв. м для експозицій, то вже в минулому році районні компанії мали 100 метрів для своїх презентацій. Минулорічна виставка привабила понад 700 учасників і відвідувачів. Цього року буде більше», – переконаний Геннадій Пліс.

Він наголосив, що Департамент промисловості та розвитку підприємництва має відповідально провести попередню роботу, щоб організація виставки відбулася на належному рівні.

«Ми виділили 1,6 мільйонів гривень на організацію. Визначення організатора відбудеться через тендер, і ми очікуємо, що всі структури, задіяні в організації, розуміють, наскільки важлива ця подія», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Нагадаємо, цьогорічна виставка «Зроблено в Києві» відбудеться у травні. Приурочена до дня Києва, вона має на меті популяризацію київського виробника та його підтримку в регіоні.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]