Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

10 тисяч новорічних ялин утилізувало цього року «Київзеленбуд», впроваджуючи принципи зеленої економіки

02 лютого 2017 року, 13:45

Цього року комунальне об᾽єднання «Київзеленбуд» утилізувало 10 000 новорічних ялин. Пункти їхнього прийому діяли до 1 лютого при кожній виробничій базі комунальних підприємств із утримання зелених насаджень. Усі ялини, що привозили й приносили до пунктів, були направлені до деревоподрібнювача та перетворені на тріску. Надалі таку тріску додають до лунок вічнозелених, де вона слугує як органічне добриво та зберігає вологу насадженню. Про це повідомили в КО «Київзеленбуд».

«Ми впроваджуємо принципи зеленої економіки. Створення системи безвідходного виробництва стоїть на порядку денному в діяльності підприємства. Детальніше з напрямами впровадження зеленої економіки запрошую ознайомитись на презентації-обговоренні проекту Стратегії на 2017-2021 роки «Екологічно. Інноваційно. Комфортно.», що відбудеться 10 лютого об 11:00 у Колонній залі КМДА», – підкреслив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний.

Після обговорення Стратегії відбудеться презентація зразків сучасної техніки біля центрального входу до столичної мерії.

Як зазначає «Київзеленбуд», вперше пункти прийому новорічних ялинок створили в 2016 році. Варто зазначити, що минулого року було утилізовано 3 500 ялин, тріску з яких використали для 700 лунок.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]