Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Для прибирання снігу та льоду на дорогах Києва працює 402 одиниці техніки та 4787 працівників

04 лютого 2017 року, 9:06

За оперативною інформацією Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА сьогодні (станом на 08:00) в Києві для прибирання снігу та льоду з автошляхів, вулиць і тротуарів працювало 402 одиниці техніки та  4787 осіб особового складу. За прогнозом синоптиків, невеликий мокрий сніг можливий у столиці також і вдень.

Як попереджає Український Гідрометцентр, загалом 4 лютого буде хмарно, на дорогах ожеледиця, вітер переважно західний, 5-10 м/с. Температура протягом доби 1-3° морозу. Зранку спостерігались тиск 761 мм/рт. ст., вологість – 91%, вітер – 180°, 2 м/с.

Управління з питань надзвичайних ситуацій Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА звертається до водіїв із проханням бути уважними на дорогах, пішоходам рекомендується переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях і бути обачливими.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]