Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Олександр Спасибко: «Презентовано проект реконструкції школи у Дніпровському районі Києва»

06 лютого 2017 року, 15:38

КП «Житлоінвестбуд-УКБ» презентувало проект реконструкції із прибудовою та надбудовою загальноосвітньої середньої школи І-ІІІ ступенів № 42 на вулиці Хорольській, 19 у Дніпровському районі Києва. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Спасибко.

Він розповів, що в закладі передбачена затишна актова зала, комп’ютеризована бібліотека, спортивна зала та басейн, медичні приміщення (терапевтичний, фізіотерапевтичний і стоматологічний кабінети, процедурна, кімната психофізіологічного розвантаження), харчоблок із їдальнею, тир, музей із 4 експозиційними залами. У навчально-виробничій зоні будуть розташовані майстерні з обробки деревини, металу, тканин, а також приміщення для уроків кулінарії.

За словами заступника голови КМДА, на пришкільній території розташуються поле для міні-футболу, баскетбольний майданчик, бігова доріжка, яма для стрибків у довжину, майданчики для тихих і рухливих ігор для учнів початкової школи та вихованців групи продовженого дня, майданчик для навчання дітей правилам дорожнього руху, місце для проведення лінійок і загальних зборів із флагштоком, господарчий майданчик із окремим в’їздом тощо. Навчально-дослідна зона також буде розміщена на відкритій ділянці та призначена для відстеження змін температури й атмосферних явищ.

«Початок будівництва заплановано на другий квартал 2017 року, завершення – до 1 вересня 2018 року, – зазначив директор КП «Житлоінвестбуд-УКБ» Вячеслав Непоп. – Після реконструкції школа буде відповідати найвищим стандартам енергоефективності, стане сучасною, світлою, просторою будівлею та матиме доступ для маломобільних груп – пандуси, ліфти».

Загалом проектна потужність навчального закладу – 36 класів, у яких зможуть навчатися 1080 учнів.

«У 2017 році місто планує лише пришвидшувати темпи розвитку мережі закладів освіти», – наголосив Олександр Спасибко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]