Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25-26 березня в столиці пройде перша в Україні освітня виставка-фестиваль uSmart

07 лютого 2017 року, 18:16

25-26 березня 2017 року на базі конгрес-центру «Український Дім» (вул. Хрещатик, 2) відбудеться перша в Україні виставка-фестиваль uSmart, присвячена темі освіти. Під час заходу відвідувачі зможуть ознайомитися з усім спектром пропозицій і підібрати найбільш вигідні освітні програми, а представники українських освітніх організацій і організатори спеціалізованих курсів – ефективно заявити про себе, отримати масштабну медійну підтримку та знайти нових клієнтів.

Організатори заходу – освітній портал ТМ osvita.org.ua та освітньо-культурний проект MastersHub. Захід відбуватиметься за участю Департаменту промисловості та розвитку підприємництва КМДА в рамках популяризації освітньої діяльності навчальних організацій і підприємництва столиці.

Для зручності відвідування виставка буде поділена на тематичні зони:

1.    Іноземні мови: від англійської і німецької до мов східної групи. У цій же зоні відвідувачі зможуть знайти курси з підготовки до мовних тестів (IELTS, TOEFL, SAT, GRE, GMAT, TOEIC, Cambridge English).

2.    Професійні курси та курси підвищення кваліфікації у різних сферах (гуманітарній, IT, економічній тощо).

3.    Творчість: архітектура, образотворче мистецтво, дизайн, рукоділля, режисура, фотомистецтво та інше.

4.    Безкоштовні лекції, майстер-класи, презентації від провідних експертів кращих освітніх організацій.

Вхід на виставку безкоштовний для всіх охочих за умови попередньої реєстрації.

Учасники (освітні організації) можуть ознайомиться з умовами участі за посиланням, а зареєструватися, заповнивши форму.

Детальніше про захід – на офіційному сайті uSmart або на сторінці Facebook: https://www.facebook.com/Osvita.org.ua/, https://www.facebook.com/MastersHubUA/ або електронною поштою [email protected].

 

Довідково.

Мета заходу – ознайомити киян і гостей столиці з кращими навчальними пропозиціями та освітніми новинками, зібрати експертів освітньої галузі для створення спільної платформи й обміну досвідом, а також співпраці в напрямі розвитку інфраструктури підприємництва в галузі освіти.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]