Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У КМДА планують підписати договір про міста-побратими між Сеулом і Києвом

17 лютого 2017 року, 9:32

У КМДА мають намір підписати договір про міста-побратими між Сеулом (Республіка Корея) та Києвом. Про це журналістам повідомив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс, який нещодавно повернувся з робочого візиту в Корею.

«Основною метою моєї поїздки до Сеулу стало обговорення питання побратимства міст. І ми фактично підготували драфт такого документу, який після обговорення ми будемо готові представити», – сказав він.

Зараз, заначив Геннадій Пліс, міста мають намір співпрацювати з питань розвитку, зокрема, впровадження електронного квитка в транспорті та вдосконалення інфраструктури.

«Корейці висловлюють значний інтерес до нашого бізнесу, їм цікаві інвестиційні проекти, які можна спільно реалізовувати в Києві, вони вбачають можливості для себе практично в усіх сферах економіки. Нам було про що поговорити, і я думаю, що питання інвестування в нашу столицю може принести неабиякий економічний зиск – для них і зручності, нововведення інновації, які працюватимуть на благо міста – для його мешканців. А це – одне з основних завдань для влади», – підкреслив перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]