Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

22-23 лютого відбуватиметься збір донорської крові для поранених бійців із зони проведення АТО «Подаруй краплину життя»

21 лютого 2017 року, 14:53

22 лютого о 09:30 розпочнеться акція зі збору донорської крові для поранених бійців із зони проведення анти-терористичної операції «Подаруй краплину життя».

Вже четверту акцію зі збору крові для бійців із зони проведення АТО було вирішено провести 22 та 23 лютого 2017 року за ініціативи Голосіївської райдержадміністрації і за сприяння Київського міського центру крові. Задля уникнення черг і економії часу проводилась попередня реєстрація учасників заходу. Для участі в цьогорічній акції попередньо зареєструвалися понад 200 осіб.

Під час акції, яка проводилась 17 березня 2016 року, майже 70 небайдужих голосіївців, серед яких студенти, представники громадських організацій, співробітники райдержадміністрації, працівники підприємств і організацій Голосіївського району, здали 33 літри крові, яку було використано для лікування поранених бійців із зони АТО у столичних госпіталях.

Додаткова інформація та акредитація ЗМІ: 281-66-38, [email protected].

Місце проведення: просп. Голосіївський, 42, 3-й поверх приміщення Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]