Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: «Разом ми зробимо столицю безпечною для містян»

21 лютого 2017 року, 16:16

У Києві створено нове громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону «Муніципальна варта», яке вже патрулює місто разом із підрозділами Національної поліції України. Про це розповів керівник апарату Київської міської державної адміністрації Володимир Бондаренко.

«У нас немає завдання замінити поліцію. Проте, безпека на вулицях нашого міста – це наша загальна справа. У нас є необхідність допомогти правоохоронцям, аби рівень вуличної злочинності знизився», – зазначив Володимир Бондаренко.

Київська міська спілка ветеранів АТО стала основою цього громадського формування. Ревізійну комісію очолила Юлія Цепун – дружина Героя Небесної Сотні.

За словами керівника апарату КМДА, членом громадського формування може стати громадянин, якому виповнилось 18 років, який пройшов медичний огляд та спецнавчання в органах поліції.

«Закликаю активних киян, які бажають захищати від злочинців свій дім, вулицю, район, місто приєднуватися до «Муніципальної варти». Я нагадаю, найбезпечнішими наші вулиці були в лютому-березні 2014 року, коли кияни вийшли на їхній захист. Сьогодні ми можемо допомогти підтримати лад на вулицях столиці», – наголосив Володимир Бондаренко.

Відео-коментар на офіційному youtube-каналі Київської міської державної адміністрації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]