Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

25 лютого пройде перший відкритий турнір зі спортивної риболовлі на мормишку серед учасників бойових дій

22 лютого 2017 року, 9:30

25 лютого 2017 року з 08:00 до 16:00 у резиденції Межигір’я (затока Київського моря) пройде перший відкритий турнір зі спортивної риболовлі на мормишку серед учасників бойових дій. Спортивні змагання відбудуться за правилами Федерації риболовного спорту України.

Мета заходу – психологічна реабілітація та повернення до соціуму учасників бойових дій, адаптація в суспільстві, пропаганда здорового способу життя, необхідність фізичного та духовного саморозвитку, залучення до занять фізичною культурою та спортом, підтримка охорони навколишнього середовища.

Близько сотні учасників заходу – люди, серед яких переважна більшість – учасники АТО, ветерани та інваліди війни, які будуть виборювати звання абсолютного чемпіона Турніру. Їх очікують різноманітні призи, нагороди, привітання та майстер-класи від Чемпіонів Світу, а боротьбу за всіма правилами спортивної рибалки забезпечать судді.

У програмі: доставка до місця проведення заходу та назад, урочисте відкриття заходу, парад команд, підняття прапору України, зважування безпосередньо на місцях лову риби, визначення та нагородження переможців, підведення підсумків Турніру.

Організатор: громадська спілка «Братерство учасників бойових дій України».

Захід відбудеться за підтримки Федерації риболовного спорту осіб із інвалідністю «Рисі»; ДСНС Київської області.

Довідково: (067) 801 09 10, (044) 565 15 08 (оргкомітет).

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]