Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Активно тривають роботи з очищення зливоприймачів і оглядових колодязів столиці

23 лютого 2017 року, 17:59

Щоб забезпечити безперешкодний пропуск талої води з проїжджої частини та уникнути підтоплень, працівники гідротехнічних служб підприємств комунальної корпорації «Київавтодор» очищають від снігу, криги та сміття балансові об’єкти. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Особлива увага приділяється зливоприймачам і оглядовим колодязям, які розташовані в занижених місцях, адже саме вони найбільш вразливі до накопичення води, чим створюють незручності для водіїв і пішоходів.

Нагадаємо, що працівники шляхово-експлуатаційних підприємств Деснянського та Дніпровського районів корпорації «Київавтодор» власними силами відновили два вкрай необхідні для роботи дорожників гідромонітори, які під значним тиском води ефективно та швидко очищають зливоприймачі від піску, мулу та сміття. Завдяки використанню цієї техніки автодорівцям вдається збільшити обсяги очищення гідроспоруд столиці та значно мінімізувати наслідки від танення снігу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]