Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «В історії із «викраденням Гончаренка» правоохоронні органи продемонстрували професіоналізм»

23 лютого 2017 року, 19:12

Спецоперація українських правоохоронців із викриття злочинної групи, яка планувала викрадення народного депутата Олексія Гончаренка, продемонструвала ефективну та професійну роботу українських силових відомств. Про це в ефірі телеканалу NewsOne заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Правоохоронні органи повинні демонструвати результат своєї роботи. І кожен, хто має на меті порушувати закон – чи то нардеп, чи то звичайна людина – повинен розуміти, що понесе відповідальність за свої протиправні дії, – наголосив Віталій Кличко. – Я радий, що спецоперація з викриття злочинної групи закінчилася для Олексія Гончаренка добре і він не постраждав, а правоохоронні органи показали свою ефективність та професіоналізм», – зазначив мер Києва.

На запитання ведучої про те, чи погодився б він особисто взяти участь у подібній спецоперації правоохоронців, Віталій Кличко відповів, що для викриття злочинців готовий стати учасником спецоперації.

«Однак, я би хотів подивитися на тих, хто ризикнув би викрасти Віталія Кличка», – пожартував мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]