Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Цього року ми плануємо розпочати будівництво транспортної розв’язки на Шулявці»

01 березня 2017 року, 8:58

Наприкінці цього року столична влада планує розпочати будівництво транспортної розв’язки на Шулявці. Реконструкція Шулявського шляхопроводу теж була запланована на 2017-й. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу «1+1».

«Ми обмежили рух транспорту на Шулявському шляхопроводі, тобто габарит проїжджої частини з двох боків. І обмежили рух вантажівок загалом у місті, щоб великогабаритний транспорт не створював затори і не руйнував інфраструктуру», – зазначив Віталій Кличко.

Мер зауважив, що Державний дорожній Науково-дослідний інститут провів необхідні технічні випробування мосту.

«Відбулися технічні випробування. Інститут дозволив рух шляхопроводом», – сказав Віталій Кличко.

Він підкреслив, що початок ремонту Шулявського шляхопроводу був запланований на кінець цього року.

«Більше того, не тільки ремонт, а й будівництво розв’язки. Був розроблений проект, який вже цього року почнемо втілювати, щоб зробити нормальну розв’язку і реконструкцію цього шляхопроводу», – наголосив Віталій Кличко.

Відповідаючи на запитання, скільки часу потрібно на реалізацію цього проекту, Віталій Кличко зазначив, що орієнтовно 1,5-2 роки.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]