Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

У столиці вп’яте відбудеться міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування

02 березня 2017 року, 17:30

Цьогоріч у Києві вп’яте відбудеться міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування, що дозволить реалізувати кращі ідеї органів самоорганізації населення (ОСН) Києва.

Відповідно до розпорядження, що підписав Київський міський голова Віталій Кличко, затверджено склад конкурсної комісії, на розгляд якої подаватимуться проекти та програми розвитку столиці з метою визначення їхньої актуальності, важливості та подальшої реалізації. Очолив комісію заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, секретарем призначено директора Департаменту суспільних комунікацій Марину Хонду.

Нагадаємо, що міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування проводився в Києві у 2012-2013, 2015-2016 роках із метою стимулювання реалізації ОСН місцевих ініціатив. На реалізацію 66 проектів і програм – переможців конкурсу – з міського бюджету фактично виділено понад 3,5 млн грн. 70% поданих проектів і програм стосувалися вирішення питань благоустрою території.

У 2014 році міський конкурс проектів і програм розвитку місцевого самоврядування не проводився.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]