Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Водопілля Києву не загрожує – Володимир Бондаренко

06 березня 2017 року, 15:19

 

Відповідно до прогнозу Українського Гідрометцентру, при пропуску водопілля через Київське та Канівське водосховища відсутня загроза негативних наслідків для території житлової забудови, споруд і господарських суб᾽єктів міста. Про це повідомив керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко.

«Як і зазначалося раніше, тотального підтоплення Києва не буде. Можливий вихід води на прируслові території (пляжі) у межах міської території, а також на понижені ділянки садово-дачної забудови в приміській зоні. Але, ще раз акцентую, що наразі немає жодної причини говорити про будь-які нештатні ситуації, все під контролем», – наголосив Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, що критичний рівень води у р. Дніпро, після досягнення якого починається водопілля – 715 см. Наразі рівень води – 452 см (на 8 см нижче аналогічного періоду минулого року), і з 1 березня продовжує тенденцію до зниження.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]