Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

9 березня у столиці спостерігається туман та штиль

09 березня 2017 року, 8:45

За прогнозом Українського гідрометцентру, станом на 08:00 9 березня 2017 року в Києві відмічається туман з погіршенням видимості до 100-200 м, високою вологістю повітря 95-99%, штиль. Такі умови сприяють так званій інверсії – зміна температурного шару і відсутність вітру не дають підніматися вгору нижньому шару атмосфери із залишками продуктів життєдіяльності міста.

За інформацією Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у м. Києві, на території міста Києва та Київської області загорянь на сміттєзвалищах та торфовищах, а також інших пожеж, які можуть призвести до сильного задимлення, на теперішній час немає. Зазначені погодні умови зберігатимуться протягом 9 та 10 березня. 

Утворення метеорологічної димки над столицею є типовим явищем для мегаполісів і пов’язане виключно з погодними умовами. Димка розвіється одразу, як тільки зміняться погодні умови, зокрема, інтенсивність руху повітря.

Міська влада звертається до водіїв із проханням бути максимально уважними на дорогах, а за можливості – не користуватися приватним автотранспортом. Пішоходам рекомендується переходити дорогу тільки в установлених для цього місцях і бути обачливими.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]