Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

За чистотою у столиці слідкуватимуть 80 інспекторів з благоустрою

13 березня 2017 року, 12:37

У Києві розпочато масштабні роботи з прибирання міста після зими. Обов’язковими завданнями для усіх комунальних служб міста є наведення порядку на територіях, за які вони відповідальні. Загалом у столиці заплановано провести 130 толок та акцій з прибирання. Про це під час щотижневого прес-брифінгу повідомив директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Андрій Фіщук.

«Вже минулого тижня комунальні служби приступили до активного прибирання. У Києві заплановано провести понад 130 толок та акцій з прибирання, у тому числі близько 90 – на територіях парків та скверів. Для роботи житлово-експлуатаційними організаціями придбано додатково понад 5 тисяч одиниць інвентарю. Загалом для прибирання підготовлено понад 60 тисяч робочих інструментів», – зазначив Андрій Фіщук.

Разом із тим, директор Департаменту звернув увагу всіх балансоутримувачів, у тому числі комерційних та приватних структур, на їхній обов'язок забезпечити прибирання на власних територіях.

«За дотриманням порядку й чистоти у столиці слідкуватимуть близько 80 інспекторів з благоустрою. Практика адміністративних покарань, яку ми застосовували під час снігопадів, буде задіяна і під час прибирання. Ті організації, що не прибрали, ми будемо штрафувати. Сума штрафу може сягати 1700 грн», – додав він.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]