Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київ має усі потужності, щоб досягти прогресу і реалізувати у місті передові технології– Геннадій Пліс

21 березня 2017 року, 17:02

 

У столиці планують застосовувати передові технології у всіх аспектах життєдіяльності міста. Про це під час презентації «Приват. Share» заявив перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс. Він вважає, що столиця сьогодні є лідером із залучення інновацій і переконаний, що Київ і надалі триматиме такий темп.

«Щоразу, коли я бачу справді конструктивний проект – чи закордонний, чи від місцевих авторів, я думаю, як можна його реалізувати тут, у столиці. Звичайно, більшість із таких проектів треба обговорювати якраз із огляду на практичність, а також економічну та соціальну доцільність. Але я за те, щоб ми не просто крокували в ногу з прогресом – я мрію про те, що прогрес створюватиметься тут, у столиці. Адже Київ має для цього усі потужності: у нас прекрасні навчальні заклади, талановиті та активні громадяни, влада, яка дослухається до людей», – переконаний перший заступник голови КМДА.

Він нагадує, що саме Київ став першим містом у країні, яке відкрило бюджет та запровадило прозору форму закупівель і звітності, столиця є лідером із ефективності аудиту та стане платформою для впровадження розумного кварталу – Living Lab.

«Ми провели перший етап бюджету участі, і я вбачаю у цьому не лише застосування інноваційних технологій, але й крок назустріч містянам, які як ніхто інший зацікавлені у розвитку рідного міста. Завдяки активним киянам ми розпочали реалізацію проектів-переможців, частина з них є технологічними, однак головне – усі вони спрямовані на те, щоб зробити Київ комфортнішим для кожного. А саме це і є основною метою роботи відповідальної влади», – переконаний перший заступник голови КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]