Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Отримання послуг у сфері реєстрації громадських об’єднань через центри надання адміністративних послуг міста Києва

24 березня 2017 року, 13:32

З липня 2016 року подати заяву та документи для отримання послуг у сфері реєстрації громадських об’єднань можна в усіх районних відділах (Центрах) надання адміністративних послуг.

Обслуговування громадян у центрах надання адміністративних послуг здійснюється на європейському рівні, в комфортних умовах і без черг. Окрім того, на Офіційному веб-порталі адміністративних послуг міста Києва доступний сервіс «Реєстрація у електронній черзі», за допомогою якого можна заздалегідь спланувати візит до центру.

  У разі отримання відмови від Центру надання адміністративних послуг у прийомі документів для отримання послуг у сфері реєстрації громадських об’єднань, просимо невідкладно інформувати за телефонами: (044) 202-60-38; (044) 202-60-39.

Нагадаємо, що міська влада постійно працює над забезпеченням максимальної доступності адміністративних послуг для громадян, зокрема, відповідно до рішення Київської міської ради від 28.07.2016 № 861/861 «Про визначення переліків адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг в місті Києві».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]